Serveis de disseny digital

T'ajudem a crear o millorar el teu projecte digital a través del disseny i la tecnologia. Parlem?

Reserca_de_usuario_cindesign

Recerca d'usuari

Enfocament total en els objectius del teu negoci per a aprofundir en el caràcter dels teus usuaris i conèixer les seves necessitats mitjançant tècniques de recerca per a processos digitals.

Estructuració

Diagrames clars per entendre l'estructura dels continguts de la teva web o aplicació. Validació de la seva arquitectura mitjançant diferents tècniques com Site Maps i Task Flows.

Prototipos_disseny_usabilidad_web_cindesign

Prototips

Necessàries per a validar funcionalitats i estructura de webs i aplicacions, mitjançant tasteu. Diferents nivells de prototips, wireframes interactius o prototips digitals..

Disseny Visual

Millora la comunicació del teu projecte digital a través d'una imatge sòlida i consistent, aplicant els principis de disseny per a aconseguir un resultat visual efectiu i atractiu. Branding i Disseny de guies d'estil per a web i apps.

programació_cindesign

Programació

Fem projectes web multiplataforma personalitzats amb frameworks i llibreries actualitzades. Implantació a mida de gestors de continguts com Wordpress, Woocommerce i Shopify. Especialistes en programació d'aplicacions per a iOS.

SEO_cindesign

SEO

Una optimització estratègica basada en SEO et dóna l'oportunitat d'aparèixer en les primeres posicions dels cercadors en internet. Una de les millors maneres d’aconseguir visites al teu lloc web.

T'agrada la palabra CAPICUA?

Cindesign li va donar el seu propi significat ;)

CANVIS A TRAVÉS DE PROJECTES INNOVADORS, CREATIUS, ÚNICS, ACCESSIBLES. Vols conèixer més sobre la nostra filosofia? Posa't en contacte i parlem de com podem millorar els serveis i els productes amb el disseny i la tecnologia.
CONTACTA