Proteal

Proteal® és una empresa biotecnològica de referència en el desenvolupament i fabricació de dispositius mèdics per a l’aplicació de cèl·lules i teixits autòlegs, així com biomaterials utilitzats en teràpies regeneratives mèdiques i quirúrgiques.

Empresa familiar, petita i dinàmica però en ple creixement, ens va proposar un repte doble:

D’una banda redissenyar la seva web, per adaptar-la als canvis que es produeixen en el món empresarial i poder així informar millor dels seus productes i serveis.

Per l’altre banda, atès que l’empresa ofereix serveis en el món de la medicina, té la necessitat de crear una plataforma de coneixement i difusió: la Proteal Academy. Un punt de trobada per a professionals, en què informar-se i tenir accés a cursos, formacions, vídeos i bibliografia.

Encara que el projecte contínua en la seva segona fase de desenvolupament, aquest és el resultat.